各地人事考试入口 北京 天津 河北 山西 湖北 江苏 安徽 山东 上海 浙江 江西 福建 湖南 宁夏 内蒙古 河南 四川 重庆 贵州 云南 辽宁 吉林 广东 广西 海南 陕西 甘肃 新疆 青海 西藏 黑龙江 更多>>
当前位置:首页 > 模拟题 > 2016年职称英语综合A级完型填空推荐文章(2)

2016年职称英语综合A级完型填空推荐文章(2)

来源: 人事考试资讯网    发布:2015-12-08
导读:  Hitchhiking(搭车旅游)  When I was in my teens(十几岁)and 20s,hitchhiking was a main form of long-distance trans...

  Hitchhiking(搭车旅游)

  When I was in my teens(十几岁)and 20s,hitchhiking was a main form of long-distance transport. The kindness or curiosity of strangers (51)me all over Europe, North America, Asia and southern Africa. Some of the lift-givers became friends, many provided hospitality(52)the road.

  Not only did you find out much more about a country than (53)traveling by train or plane, but also there was that element of excitement about where you would finish up that night. Hitchhiking featured importantly in Western culture. It has books and songs about it. So what has happened to (54)?

  A few years ago, I asked the same question about hitchhiking in a column on a newspaper.(55)of people from all over the world responded with their view on the state of hitchhiking.

  “If there is a hitchhiker’s (56)it must be Iran,” came one reply. Rural Ireland was recommended as a friendly place for hitchhiking, (57)was Quebec, Canada-“if you don’t mind being berated(严厉指责)for not speaking French.”

  But while hitchhiking was clearly still alive and well in many parts of the world, the (58)feeling was that throughout much of the west it was doomed(消亡). With so much news about crime in the media, people assumed that anyone on the open road without the money for even a bus ticket must present a danger .But do we (59)to be so wary both to hitchhike and to give a lift?

  In Poland in the 1960s, (60)a Polish woman who e-mailed me, “the authorities introduced the Hitchhiker’s Booklet. The booklet contained coupons for drivers, so each time a driver (61)somebody, he or she received a coupon. At the end of the season,(62)who had picked up the most hikers were rewarded with various prizes. Everybody was hitchhiking then.” Surely this is a good idea for society. Hitchhiking would increase respect by breaking down (63)between strangers. It would help fight (64)warming by cutting down on fuel consumption as hitchhikers would be using existing fuels. It would also improve educational standards by delivering instant (65)in geography, history, politics and sociology.

  51. A. made B. took C. traveled D. crossed

  52. A. above B. over C. at D. on

  53. A. when B. after C. before D. until

  54. A. the books B. them C. it D. the songs

  55. A. Hundreds B. Hundred C. Thousand D. Dozen

  56. A. sky B. space C. map D. heaven

  57. A. like B. as C. for D. since

  58. A. big B. large C. general D. little

  59. A. have to B. must C. should D. need

  60. A. according to B. owing to C. due to D. with respect to

  61. A. sent B. picked up C. selected D. brought

  62. A. passengers B. hikers C. drivers D. strangers

  63. A. fences B. barriers C. gaps D. stones

  64. A. global B. total C. entire D. whole

  65. A. discussions B. debates C. consultations D. lessons

  参考答案

  51.B 52.D 53.A 54.C 55.A 56.D 57.B 58.C 59.D 60.A 61.B 62.C 63.B 64.A 65.D

  职称英语零基础保过班级,官方推荐考试宝典职称英语 培训课程,紧扣考试大纲,专业各大题型答题技巧讲解,考前绝密押题,不过退款。



  职称英语签约保过

介绍三个版本的功能区别(3个版本均赠送手机版)

VIP特训保通版980

适合考生基础薄弱,需要老师的亲自指点,同时没有精力自主复习,需要名师全程督导学习的考生

课时培训教学中心、移动课堂(手机版)、考试词汇、模拟考场、考前特训营、考试专用词典、服务承诺

特色服务★★★★保障学习效率;名师全程监督效果;名师全面深入传授独家解题技巧

保达标,未通过:退款服务(独家保障)

了解详情

密卷协议保通版680

适合考生考生零基础,需要老师的亲自指点,可以严格按照学习计划进行学习的考生

课时培训教学中心、移动课堂(手机版)、考试词汇、模拟考场、考前特训营、服务承诺

特色服务★★★★保障学习效率:名师全程督导学习,保学习效果

保达标,未通过:重学服务(通关保障)

了解详情

强化通关版298

适合考生有一定基础但欠缺答题技巧,需要通过考前练题冲刺备考的考生


课时培训教学中心、考试词汇、模拟考场、考前特训营

特色服务★★★★名师传授高分答题技巧,快速掌握,高效通关



了解详情
本文链接:http://www.renshikaoshi.net/english/165-249271-1.html
相关热词搜索职称英语填空推荐

人事考试资讯网www.renshikaoshi.net

Copyright©2012-2018 RENSHIKAOSHI, All Rights Reserved. 备案编号: 皖ICP备13019968号-1