2016年职称英语综合A级完型填空推荐文章(1) - 人事考试资讯网
各地人事考试入口 北京 天津 河北 山西 湖北 江苏 安徽 山东 上海 浙江 江西 福建 湖南 宁夏 内蒙古 河南 四川 重庆 贵州 云南 辽宁 吉林 广东 广西 海南 陕西 甘肃 新疆 青海 西藏 黑龙江 更多>>
当前位置:首页 > 模拟题 > 2016年职称英语综合A级完型填空推荐文章(1)

2016年职称英语综合A级完型填空推荐文章(1)

来源: 人事考试资讯网    发布:2015-12-08
导读:  Sending E-mails to Professors  One student skipped class and then sent the professor an e-mail (51)for copies...

  Sending E-mails to Professors

  One student skipped class and then sent the professor an e-mail (51)for copies of her teaching notes. Another (52)that she was late for a Monday class because she was recovering from drinking too much at a wild weekend party. At colleges and universities in the US, e-mail has made professors more approachable(平易近人).But many say it has made them too accessible, (53)boundaries that traditionally kept students at a healthy distance.

  These days, professors say, students seem to view them as available (54)the clock, sending a steady stream of informal e-mails.

  “The tone that they take in e-mails is pretty astounding(令人吃惊的),”said Michael Kessler, an assistant dean at Georgetown University. “They’ll (55)you to help: ‘I need to know this.’”

  “There’s a fine (56)between meeting their needs and at the same time maintaining a level of legitimacy(正统性)as an (57)who is in charge.”

  Christopher Dede, a professor at the Harvard Graduate School of Education, said (58)show that students no longer defer to(听从)their professors, perhaps because they realize that professors’ (59)could rapidly become outdated.

  “The deference was driven by the (60)that professors were all-knowing sources of deep knowledge,” Dede said, and that notion has (61).

  For junior faculty members, e-mails bring new tension into their work, some say, as they struggle with how to(62).Their job prospects, they realize, may rest in part on student evaluations of their accessibility.

  College students say e-mail makes(63)easier to ask questions and helps them learn.

  But they seem unaware that what they write in e-mails could have negative effects(64)them, said Alexandra Lahav, an associate professor of Law at the University of Connecticut. She recalled an e-mail message from a student saying that he planned to miss class so he could play with his son. Professor Lahav did not respond.

  “Such e-mails can have consequences,” she said. “Students don’t understand that(65)they say in e-mail can make them seem unprofessional, and could result in a bad recommendation.”

  51. A. providing B. offering C. supplying D. asking

  52. A. complained B. argued C. explained D. believed

  53. A. removingB. moving C. putting D. placing

  54. A. about B. around C. at D. from

  55. A. control B. shout C. order D. make

  56. A. requirement B. contradiction C. tension D. balance

  57. A. teacher B. instructor C. lecturer D. professor

  58. A. e-mails B. passages C. texts D. books

  59. A. technologyB. expertise C. scienceD. imagination

  60. A. tradition B. sense C. notion D. meaning

  61. A. strengthened B. weakened C. reinforced D. consolidated

  62. A. ask B. question C. respondD. request

  63. A. him B. her C. you D. it

  64. A .on B. against C. in D. about

  65. A. this B. which C. that D. what

  参考答案

  51.D 52.C 53.A 54.B 55.C 56.D 57.B 58.A 59.B 60.C 61.B 62.C 63.D 64.A 65.D

  职称英语零基础保过班级,官方推荐考试宝典职称英语 培训课程,紧扣考试大纲,专业各大题型答题技巧讲解,考前绝密押题,不过退款。



  职称英语签约保过

介绍三个版本的功能区别(3个版本均赠送手机版)

VIP特训保通版980

适合考生基础薄弱,需要老师的亲自指点,同时没有精力自主复习,需要名师全程督导学习的考生

课时培训教学中心、移动课堂(手机版)、考试词汇、模拟考场、考前特训营、考试专用词典、服务承诺

特色服务★★★★保障学习效率;名师全程监督效果;名师全面深入传授独家解题技巧

保达标,未通过:退款服务(独家保障)

了解详情

密卷协议保通版680

适合考生考生零基础,需要老师的亲自指点,可以严格按照学习计划进行学习的考生

课时培训教学中心、移动课堂(手机版)、考试词汇、模拟考场、考前特训营、服务承诺

特色服务★★★★保障学习效率:名师全程督导学习,保学习效果

保达标,未通过:重学服务(通关保障)

了解详情

强化通关版298

适合考生有一定基础但欠缺答题技巧,需要通过考前练题冲刺备考的考生


课时培训教学中心、考试词汇、模拟考场、考前特训营

特色服务★★★★名师传授高分答题技巧,快速掌握,高效通关



了解详情
本文链接:http://www.renshikaoshi.net/english/165-249270-1.html
相关热词搜索职称英语填空推荐

人事考试资讯网www.renshikaoshi.net

Copyright©2012-2018 RENSHIKAOSHI, All Rights Reserved. 备案编号: 皖ICP备13019968号-1